Esnek a piacok, ezt gondolják kereskedőink

spot_img

Clockwork:

Van egy elképzelésem BTC-ről, aminek én sem örülnék, ha teljesülne. Eszerint az előző zig-zag korrekcióval nem ért véget a BTC korrekciója. Ha az arányokat tekintjük, akkor láthatjuk, hogy az a korrekció csak fibo 50%-ig jött le, ha az azt megelőző emelkedést vesszük alapul, ami kevésnek tűnik. Így a BTC egy úgynevezett dupla zig-zag korrekciót hajt végre, hogy elérje a kellő mértékű korrekciót, ami a 61.8 % lenne. A dupla zig-zag korrekció úgy jön létre, hogy két zig-zag-et egy X hullám kapcsol össze.

Szóval ezen elképzelés szerint az ár 40k környékére várható. De ne feledjük, hogy ez csak az én elképzelésem.

Clockwork elemzésével a legsikeresebb kereskedőnk, Keny is egyetértett.

Nightvision:

Azt gondolom, hogy a BTC esése nem gyors vagy gyorsuló még a mai napon sem, tehát Panic Sell reakcióról nem beszélhetünk. Nekem ez pozitív. (…) Én most kriptót nem piszkálok, de lehet egy hónapig semmit sem. Ülök a kezemen. Fontos megjegyezni, hogy a bikapiac nem sérült, sem BTC, sem USA indexek tekintetében; ez most egy sima korrekció. Sőt, ha az SP500 leesne 3.200 pontig, még az is beleférne a bikapiacba.

Ugyanez a chart a hetesen:

Az a helyzet, hogy megint a türelmes tréder/befektető fog nyerni. Én nem shortolok ezen a piacon jelenleg, sem SPX500-at, sem BTC-t. BTC full bika, SP500 is, sőt a FED bármikor gázra léphet.

Még több valós idejű piaci elemzésért és a piacokkal kapcsolatos beszégletésekért csatlakoztt Discord csatornánk VIP részébe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img