Vigyázat, csalók élnek vissza a Mr. Coin nevével

spot_img

Újabb csalás járja körbe a közösségi médiát, ezúttal a Mr. Coin nevét használva, a klasszikus adományozós módszerrel próbálkoznak. Az eljárás roppant primitív, arról szól a közlemény, hogy a kialakult válságra, egyéb problémára tekintettel BTC adománnyal segítenek, ehhez csupán arra van szükség, hogy némi bitcoint küljünk el számukra.

Mondanunk sem kell: az adomány sosem fog megérkezni, az elküldött bitcoinjainknak pedig bottal üthetjük a nyomát. Hogy miért vannak még mindig olyanok, akik ennek bedőlnek, az nagy rejtély, erre valószínűleg sosem fogunk választ kapni. Az mindenesetre biztos, hogy az alábbi posztról van szó, erre kell figyelni:

Jól látszik, hogy 40 BTC bónuszt ígérnek, ez már csak azért is abszurd, mert mai árfolyamon számolva ez 2,3 millió dollár, vagyis bő 700 millió forint, nem túl életszerű, sőt, teljes nonszensz, hogy ilyen mértékű támogatást nyújtana bárki. Ha egyáltalán nyújtana bármiféle támogatást valaki ilyen formában.

Persze ez a teljes támogatási keret, ezt az összeget ígérik elosztogatni, de még ebben a formában is teljességgel irreális a felvetés, jól látszik, hogy csalásról van szó. A Mr. Coin néven klónozott Facebook oldal posztja legalább 0,02, legfeljebb 1 BTC tranzakciót kér, a küldött összeg háromszorosát ígéri viszonzásképp.

Hozzáteszik, hogy bármelyik tárcából, vagy kriptopénztőzsdéről várják az utalásokat, igazán nagylelkű. Figyeljünk oda ezekre a csalásokra, ingyen pénz nincs! Ha pedig van is támogatás a válság miatt nehéz helyzetbe jutottak számára, akkor az nem bitcoinban, és nem ilyen formában, nem a közösségi médiában fog megjelenni.

A Mr. Coin valódi oldalát itt láthatjátok, ha most szeretnétek bitcoint, ethereumot, litecoint, vagy más kriptopénzt vásárolni, használjátok bátran, megbízható, stabil szolgáltatásról van szó.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img