A Morgan Stanley rádupláz: újabb kriptós befektetést terveznek

spot_img

Pár nappal azután, hogy a Morgan Stanely-nél bejelentették, hogy az intézményes befektetők számára elérhetővé tesznek Bitcoin termékeket, újabb kriptopénzes hírnek örülhetünk.

Ezúttal azt lengette be a dél-koreai sajtó, hogy az ország legnépszerűbb kriptopénztőzsdéjét, a Bithumb-ot vásárolná meg a társaság.

A Morgan Stanley állítólag a Bident segítéségével vásárolna többségi tulajdonjogot a társaságban. A Bident-nek nem csak 10,3%-os részesedése van a cégben, de a beleszólása van minden részvényeladásba is. A Morgan Stanley rajtuk keresztül szerezhetne többségi tulajdont a Bithumb-ban. A Naver News koreai médium szerint erre 250 és 440 millió dollár közötti összeget szánnak.

Egy ideje már pletykák keringtek arról, hogy eladó a Bithumb. A Nexon nevű videójáték óriás nemrég tárgyalásokba is kezdett a Bident-el, de azok végül eredmények nélkül értek véget.

A Morgan Stanley-nek ez a második nagy kriptopénzekhez kapcsolható híre a héten. Az első az volt, amikor három Bitcoin-hoz kapcsolható befektetési alap létrehozását jelentették be.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img