A mostani égetés alapján a Binance kb. 750 milliós profitot csinált Q1-ben

Megosztom

A Binance Coin (BNB) életében eljött a 15. égetés tegnap. Az on-chain adatok szerint 600 millió dollárnyi BNB-t küldtek el hozzáférhetetlen tárcacímre – vagyis elégették azt.

Régebben a Binance nagyjából a negyedéves profitjának a 20%-át égette el rendszeresen.  Szakértők azt sejtik, hogy most ennél jóval többet semmisítettek meg, de a pontos százalék bizonytalan.

https://twitter.com/cz_binance/status/1382975058390355971

Sam Bankman, a konkurens FTX vezezetője szerint a Binance nagyjából 1 milliárd dollárnyi bevételt könyvelhetett el az év első negyedévében. Összehasonlításképpen, a legnagyobb amerikai váltó, a Coinbase bevételei ugyanebben az időszakban nagyjából a 780 millió és az 1,3 milliárd dollár között mozogtak.

Ha 6 billió dolláros Q1 volumenük volt és átlagban 0,016%-os jutalékkal dolgoznak, az 1 milliárd dollár bevételt és 750 millió dollár nyereséget jelent – számolgatott Bankman. Márpedig ez azt jelentené, hogy sokkal többet égettek el, mint a bevétel 20%-át; majdnem 80%-ot.

CZ már egyszer elmondta, hogy céljuk a BNB égetések mértékének gyorsítása, most az óriási dollárérték miatt mégis a teljes készlet “csak” 0,65%-át égették el. A BNB ugyanis elképesztő bikapiacon ment át. Idén 1520%-ot ment, 38 dollárról, 606 dolláros csúcsra. A csúcs pár nappal ezelőtt történt, azóta 25%-ot esett az árfolyam.

Az eddigi BNB égetések, az oszlopok: BNB égetett darabszám, a teljes készlet része százalékvan, dollár érték, BNB árfolyam.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel