Bitcoin elfogadóvá vált a Bubba Gump

Megosztom

Amerika nem csak nagyon nagy, de még messze is van, így nem minden jut el hozzánk a tengerentúl kultúrájából. Persze a McDonald’s, a Burger King változatlanul jelen van hazánkban is, egy ideig a Wendy’s, sőt, még a Dunkin Donuts is elérhető volt Budapesten. Ám vannak még bőven nagy brandek a gyorséttermek piacán, amiket még csak hallomásból sem ismerünk, ilyen többek között a Bubba Gump tengeri ételekre fókuszáló szolgáltató is, akik bitcoin elfogadóvá váltak. És ez akkora dolog, mint egy fehér bálna.

De ennél összetettebb, ennek megfelelően még örömtelibb a helyzet, ugyanis nem csak erről az étteremláncról van szó, hanem a Landry’s néven ismert óriásvállalatról, ami számos franchise birtokosa a vendéglátás iparában. Első emberük, Tilman Fertitta elmondása szerint a portfólió 80-90%-a fogad el mostantól bitcoint, érdemes egy pillantást vetni az alábbi ábrára, jól szemlélteti, hogy mekkora lépésről van szó:

Ráadásul a bitcoin mellett további kriptopénzek bevezetését is tervezik a következő 90 nap során, Fertitta elmondása szerint “bámulatos”, hogy mennyire egyszerű egy kriptopénz tranzakciót végrehajtani. Azt is hozzátette, hogy céljuk a mainstream részéve tenni az új fizetőeszközöket, ennek fontos lépése a mostani döntés. Végül azt is megtudhattuk a rutinos cégvezértől, hogy:

elkerülhetetlen volt, hogy ez megtörténjen.

Ha a Bubba Gump név ismerősen cseng mégiscsak, akkor az nem véletlen, hiszen pontosan arról a Bubba Gumpról van szó, amit a Forest Gump című filmklasszikusból is ismerhetünk. Pontosan ez film, illetve két fontos szereplője, Bubba és Gump, az egykori katonatársak inspirálták az étteremláncot, a filmben rákászhajót indítottak a barátok, pontosabban csak Forest, hiszen Gump tragikus módon életét vesztette a vietnami háborúban.

A fenti filmrészletben látható, ahogy még a háború idején Bubba elmeséli Gump-nak a rákászat fontos részleteit, illetve az álmát, miszerint egy rákász hajó vállalkozást szeretne indítani. Visszatérve a valóságra, a Bubba Gump több mint 30 étteremmel rendelkezik, ezek java része az USA területén, de van néhány Mexikóban, és Japánban is. Végezetül egy népszerű vlogger bemutatója arról, hogy pontosan milyen ételeket kínál a Bubba Gump:

Ha most szeretnél rákászhajót bitcoint venni, mi a Binance használatát javasoljuk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel