Jelentős bővülésre készül a Ripple

Megosztom

Egy nemrég megjelent álláshirdetés szerint akvizíciós menedzsert keres a nemzetközi banki tranzakciók gyorsítását célzó Ripple. A kiírás szerint legalább öt év tapasztalatra van szükség cégfejlesztésben, befektetésekben, és/vagy kockázati tőkében.

A Securities and Exchange Comission-el folyó perük úgy tűnik nem csupán az árfolyamra nincs kedvezőtlen hatással, de még a cég fejlődését sem hátráltatja. Senior Corporate Development Associate a pozíció pontos megjelölése, az új kolléga feladata az lesz, hogy befektetési, legfőképp pedig akvizíciós célpontokat találjon az egyre növekvő cég számára.

Nem csupán a kripto-iparon belüli felvásárlásokról lesz szó, hanem általában a pénzvilágból, pénzügyi szolgáltatások területéről. Természetesen a fintech sem maradhat ki a spektrumból, ez is egy fontos piac, amin felvásárolandó cégeket fognak keresni.

A szokásos bullshitek elvárások is adottak a kiírásban, mint például a “szenvedélyes” szeretete a kriptopénzeknek, fontos tovább a kiváló kommunikációs készség, és a kapcsolatteremtésben történő jeleskedés is. Ha ezt gondolnánk, hogy egy-két új állás lehet mostanában a Ripple háza táján, akkor nagyot tévednénk, ugyanis 72 új kollégát keresnek jelenleg.

A SEC-el folytatott per lényege nem mellesleg az, hogy értékpapírt bocsájtott-e ki a Ripple, és ha igen, akkor arra volt-e jogosultságuk, illetve kérdéses a befektetők megfelelő tájékoztatása is. Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a per a legkevésbé sem rengeti meg a céget. Zavartalanul mennek tovább, az árfolyamuk pedig szárnyal, amiben természetesen nagy szerepe van a bikapiacnak, és az alt-szezonnak is.

Ha most szeretnél a Ripple kriptopénzéből, az XRP-ből vásárolni, vagy más coinokat, tokeneket keresel, mi a Binance használatát javasoljuk!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel