BTC: jobb ha itt megkapaszkodik az árfolyam

spot_img

Az elmúlt 20 napban egy tripla aljat írt le a Bitcoin árfolyama a dollár ellenében. Ez hagyományosan annak a jele, hogy a piac megtalálta az aljat és innentől elindulhatunk felfelé. A 31 000 dolláros aljtól a BTC egyelőre 38 500 -ig jutott. Jelenleg épp egy lefelé tartó diagonális trendvonalat tesztel nagyjából a 38 200 magasságában.

Ha sikerülne felkapaszkodni erre a trendvonalra, majd új támaszt találni, az megnyugtatóan hatna a piacra. Ezután a következő támasz szintet, a 41 000 dollárt tesztelhetjük.

Ha a piac elutasítja a trendvonalat, akkor újra a 31 000 dollár felé vehetjük az irányt. Ezzel együtt egy csökkenő háromszög is kirajzolódna, ami a támasz letörését vetítené előre.

A napos grafikonon érdemes lehet figyelni az 50-es és a 200 napos EMA-kat. Az elmúlt két nap emelkedése némiképp kitolta a halálkeresztet, ami ténylegesen a bikapiac végét jelzi. De a veszély még nem múlt el. Valószínűleg a jövő hét folyamán kiderülhet, hogy letöri-e az 50-es a nagyobb exponenciális mozgóátlagot – ez pedig fontos jelzés lesz az egész piacnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img