Eb-tippek profiktól, napi 160 forintért!

spot_img

Pénteken este elkezdődik az egyhónapos fociőrület, amikor az egész világ a labdarúgó Eb-re figyel. Szerencsére mi magyarok idén sem maradunk ki belőle, hiszen 2016-hoz hasonlóan ismételten szurkolhatunk a válogatottnak, ráadásul Budapest rendezőként négy meccsnek is otthont ad a torna során.

A nagy labdarúgó tornákon megszokott, hogy baráti társaságok különböző tippjátékokat csinálnak egymás között, illetve többeket is fogadásra ösztönöz a torna. Amennyiben te is úgy érzed, hogy szeretnél fogadni az Eb alatt, de szerencsédet nem bíznád a véletlenre akkor érdemes lehet profi tippmesterek kezébe adnod a stafétát. Partneroldalunk, a profi tippmestereket alkalmazó Logibet egy különleges Eb-csomagot állított össze erre az alkalomra, amelynek köszönhetően potom áron kaphatod meg a legjobb tippmesterek Eb-tippjeit.

A Logibet előzetesen kiválasztotta azokat a tipstereket, akiktől a legnagyobb profit várható a következő egy hónapban, az Eb-csomag előfizetőivel pedig kizárólag ezeket a tippeket osztja meg. A várható tippszám az Eb során 40 és 100 között lesz az 51 találkozóra.

Mennyibe kerül az Eb-csomag?

A speciális tippválogatás ára mindössze 13.99€ a teljes torna idejére, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag napi 160 forint áráért kaphatod meg a nap legértékesebb és legnagyobb várható értékű tippjeit, a legjobb tippmesterektől.

Kapok még mást is a tippeken felül?

Igen, az Eb csomag vásárlói részére egy exkluzív tippjátékot is szervezünk a Hathárom Discordján, ahol az első öt helyezett díjazásban is részesül, így az előfizetés árát akár már a játék során is visszanyerheted. Mindemellett a csomag megvásárlói az Eb-t követően 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg bármelyik előfizetést az oldalon.

Ha tehát szeretnél a jó szórakozás mellett nyerni is az Európa-bajnokságon, ne bízd pénzedet a véletlenre.

További részleteket az előfizetéssel kapcsolatban a Logibet oldalán találsz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img