Bárkinek küldhetnek Bitcoint a Bakkt alkalmazás felhasználói

spot_img

Új peer-to-peer funkciót mutatott be a Bakkt, ami a mobilos alkalmazásuk legfrissebb verziójában érhető el. Ez egy teljesen új lehetőség a felhasználók számára, hogy Bitcoint, ajándékkártyákat és készpénzt küldjenek bárkinek. A küldés-fogadához csak egy e-mail címre van szükség.

A Bakkt közleményében megjegyezte, hogy a felhasználók még az alkalmazást nem használó magánszemélyeknek is küldhetnek Bitcoint. Csak egy e-mailre van szükség, ha pedig a címzett még nem Bakkt felhasználó, a rendszer küld neki egy linket a Bakkt alkalmazás letöltésére.

A Bakkt vezérigazgatója, Gavin Michael szerint a funkció, a kriptovaluták közötti tranzakciók lebonyolítását kívánja elősegíteni.

“A Bakkt célja az volt, hogy olyan alkalmazást, piacteret és fizetési infrastruktúrát biztosítson, amely minden digitális eszközt tranzakcionálhatóvá tesz. Ez az új funkció egy zökkenőmentes digitális élményt nyújt bárkinek, aki bitcoint, ajándékkártyát vagy készpénzt küld és fogad” – mondta Gavin.

Jelenleg az alkalmazás egyetlen pénztárcát kínál, amelyben a felhasználó az összes kriptovalutával kapcsolatos tranzakcióját kezelheti és nyomon követheti.

Ha Bitcoint és nagyobb kriptovalutákat szeretnél vásárolni a Binance felületét ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img