Senkinek sem tetszik a TradingView új logója

Megosztom

Új logót kapott a TradingView. Az ezt felvezető kampányhoz egy reklámfilmet is forgattak, melynek főszereplője az az Alex Honnold lett, aki a kötél nélküli hegymászást bemutató Oscar-díjas dokumentumfilmben, a Free Solo-ban feszegette az emberi teljesítőképesség határait.

A TradingView reklámja a felkészülés fontosságáról szól. Habár Honnold szinte függőleges falak megmászására is képes, minden kísérletét komoly tervezés előzi meg, mely során a centiméterről centiméterre méri fel a csúcsig tartó utat.

“A kereskedés olyan, mint a hegymászás. Alaposan szét kell néznünk, mielőtt lépésre szánnánk el magunkat.”

Voltak akik erőltetettnek, mások találónak és kreatívnak minősítették a TradingView kisfilmjét. Amiben viszont szinte teljes egységre jutott a kereskedő társadalom, hogy mindenki lehúzta a platform új, a régi kék felhőt leváltó logóját.

A TradingView régi és új logója

Pedig az oldal részletes magyarázatot is fűzött az új jelkép megjelenéséhez:

Az új logó a T és V betűkből tevődik össze, melyeket középen egy pont választ el össze. A bal oldalon látható T egy keretet jelképez, ami nem más, mint maga a TradingView elemző felülete, amin keresztül naponta milliók tájékozódnak kedvenc kriptovaluták, részvényeik, vagy más befektetési eszközeik állapotáról.

A középső pont a szemet jelképezi, mert “alaposan szét kell néznünk, mielőtt lépésre szánnánk el magunkat.”

A harmadik jelkép, vagyis a V jobb szárnya pedig az ábrázolja, amire minden kereskedő vágyik, vagyis hogy az árfolyam a képernyő jobb felső sarka fölé haladva, emelkedő pályán mozogjon. (Mondjuk ez a shortolókra már nem igaz, de a részletekbe most ne menjünk bele.)

A közzétett indoklás senkit sem hatott meg és tegnap végül már annyi kritika érkezett az új jelképpel kapcsolatban, hogy a TradingView közösségi oldalán az alábbi felhívás jelent meg: készítsetek jobbat, ha tudtok.

https://twitter.com/tradingview/status/1417833950463074310?s=20

Mivel egy éves prémium tagságot ígértek a legjobb beküldőnek, több százan tették közzé saját javaslataikat, melyek közül a legnagyobb közösségi sikert egy Windows Painttel meghúzott T és V betű aratta, amit viccből néhány órára a Tradingview is kitett, mint hivatalos profilképet.

https://twitter.com/RookieXBT/status/1417868211161337858?s=20

Ma reggel viszont már ismét az új logó fogadta a TV látogatóit, vagyis egyelőre úgy tűnik, hogy a közösség ereje sem tudta váltásra kényszeríteni az oldal tulajdonosait. A TradingView a logó mellett más változások és újdonságok bevezetését is megszellőztette, de ezekről csak egy későbbi időpontban fognak tájékoztatni.

Ha érdekel a kereskedés, ne hagyd ki Discord csatornánk vezető kereskedőjének új sorozatát, melyben ismert hazai tradereket kér fel arra, hogy tartsanak előadásokat kereskedési módszereikről.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel