Vezetőt keres az Amazon a digitális valuta és a blokklánc csapat élére

spot_img

Úgy tűnik az e-commerce és techóriás határozott lépéseket tesz a kriptopénzek és a blokkláncok irányába. Erre utal az a friss álláshirdetés, amit a Cointelegraph fedezett fel a cég honlapján.

A hirdetés leírása szerint az Amazonnak egy olyan vezető termékmenedzserre van szüksége, aki mély technikai ismeretekkel rendelkezik a kriptopénzek, a blokkláncok és a központi banki digitális valuták területén. Az ő dolga lesz, hogy az Amazon fizetési rendszerének új termékét leszállítsa a cégnek. Ennek keretében az elejétől a végéig, a stratégia kialakításától, a roadmap tervezésen és megvalósításon keresztül a megjelenésig fogja vezetni az ezzel foglalkozó csapatot.

Hogy pontosan mi lesz a termék és hogyan fog illeszkedni egy potenciális digitális valuta – esetleg maga a technológia, az Amazon fizetési rendszerébe azt egyelőre nem tudjuk. Az Amazon még nem válaszolt a kriptós sajtó kérdéseire. Amire leginkább kíváncsiak lennénk az az, hogy a jövőben elkészühet-e az Amazon saját kriptopénze vagy digitális valutája?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img