PayPal: indul a kripto kereskedés Európában

spot_img

A PayPal az Egyesült Királyság piacát vette célba: az USA-n kívül elsőként oda terjesztené ki kriptopénzes szolgáltatásait. Mindez a globális fizetési szolgáltató második negyedéves jelentéséből derült ki. Mivel Amerikában nagyon jó számokat hozott a kriptopénzek kereskedése, várható volt a globális bővülés.

“Nagyon elégedettek vagyunk azzal a lendülettel, amit a kriptóban látunk. Remélhetőleg minél hamarabb – akár a következő hónapban, elindítjuk az Egyesült Királyságban a kereskedést.”

  • mondta Dan Schulman, a PayPal vezérigazgatója.

Ezek mellett az igazgatónak más tervei is vannak a kriptopiacon. Schulman utalt arra, hogy valamilyen módon hozzányúlnak a DeFi-hez is: azon fognak dolgozni, hogy kitalálják hogyan fognak kinézni a „következő generációs pénzügyi rendszerek” és hogyan tudnák integrálni az okos szerződéseket és a decentralizált alkalmazásokat a platformra.

„Hogyan tudnánk jobban felhasználni az okos szerződéseke? Hogyan tudnánk digitalizálni olyan eszközöket, amikhez a fogyasztóknak eddig nem volt hozzáférése? De vannak más érdekes DeFI alkamazások és most ezeken dolgozunk.”

A PayPal-t már a múlt héten összehozták a DeFi-vel, amikor egy kiszivárgott konferencia felvételből kiderült, hogy az Uniswap tárgyalásokat folytatott a céggel.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img