Holnap kripto-történelmet írunk Magyarországon

spot_img

Elindult a visszaszámlálás, holnap, szeptember 16-án, délután ötkor a budapesti Graphisoft Parkban felavatjuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát. Ezzel örök emléket állítunk a Bitcoin alkotójának, amit reményeink szerint a világ minden tájáról látogatnak majd az érdeklődők. Sőt, abban is hiszünk, hogy ahogy egyre nő majd a kriptopénzek, és a blokklánc jelentősége a következő évek során úgy kap egyre nagyobb figyelmet majd az is, hogy van egy ilyen emlékmű Budapesten.

Ezt a projektet márciusban kezdtük, holnap érkezünk el a csúcspontjához. Hat hónap intenzív munka, rengeteg probléma, surlódások, nehézségek, kihívások egész sora. De végigcsináltuk és erre nagyon büszkék vagyunk! Csak remélni tudjuk, hogy a kész szobor legalább annyira tetszik majd nektek is, mint amennyire nekünk.

Gergely Réka és Gilly Tamás szobrászok kitettek magukért, a maximumot hozták, művészként, vállalkozóként, kivitelezőként. Hajszálpontosan tartott menetrenddel, ütemtervvel, és ami ennél is fontosabb: egy remek szoborral teljesítétték a felkérésünket.

A szoboravató pontos helyszíne: Graphisoft Park, Budapest 1031 Záhony utca 7.

Persze az utolsó hétre, sőt, az utolsó napokra is jut nekünk szervezőknek egy kis izgalom, de reméljük, hogy holnapra inden rendben lesz. A szobor történetéről részletesen beszámolunk majd a szoboravató utáni buliban, ezért is érdemes eljönnötök a szoboravató után a MADHOUSE-ba is, ahol 19:30-tól van asztalfoglalásunk, ráadásul meglepetés vendéggel is várunk!

Minden részletet megtaláltok a Facebook eseményben, amihez érdemes csatlakoznotok, ha még nem tettétek meg. Tartsatok velünk holnap 17:00-től a Graphisoft Parkban, légy részese a kripto-történelemnek!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img