NFT kibocsátóval társult a Google

spot_img

Együttműködési megállapodást kötött a Google és az egyik legnépszerűbb NFT-ket kibocsátó platform fejlesztője, a Dapper Labs.

Jelenleg a Dapper által üzemeltetett Flow blokklánc ad otthont a mainstream felhasználók körében közkedvelt NBA Topshots-nak. A liga legszebb pillanatait megörökítő gyűjtemény idei forgalma már meghaladta a 680 millió dollárt, nemsokára pedig érkezni fog mellé a hivatalos UFC licensszel kiadott testvér kollekció is.

A Google a következő években node-ok futtatásával és a Google Cloud infrastruktúrális támogatásával fogja segíteni a Flow zavartalan működését. A megavállalat korábban a Theta, a Chainlink és a bitcoin bizonytalanságának ellenére is folyamatosan emelkedő Hedera csapatával kötött hasonló megállapodásokat.

A Flow ezzel egy újabb nagy névvel bővítette partnereinek listáját, melyen a fentebb említett sportligák mellett olyan nevek is megtalálhatók, mint például a Samsung, a Warner és az Ubisoft.

A bejelentés hatására a Flow árfolyama a tegnapi nap folyamán közel 40%-kal növekedett, de a rallyt az esti órákban már a rövid távú profit levétele követte.

A Flow piaci részesedését tekintve jelenleg a 6. helyen áll az NFT-kre fókuszáló kriptovaluták rangsorában.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

A Visa 165 000 dollárt fizetett egy CryptoPunk NFT-ért

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img