A Grayscale most 54,3 milliárd dollárt tart kriptóban, ebből 40,5 milliárd dollárt bitcoinban

spot_img

A legnagyobb kriptoalap most 54,3 milliárd dollár értékű kriptót kezel, és ezen a héten jelentette be a SEC-nek, hogy Bitcoin Trustját ETF-é átalakítaná át.

Hivatalos twitter fiókján keresztül adatokat tett közzé a Grayscale jelenlegi kriptoállományának értékéről. A tweet szerint a legnagyobb kriptopénz befektetési alap, amelyet a milliárdos Barry Silbert Digital Currency Groupja hozott létre, jelenleg elképesztő összegű, 54,3 milliárd dollár értékű kriptót tart csapata kezében.

A cég Bitcoin Trustja tartja a legnagyobb mennyiségű kriptót: 40 502,8 millió dollár értékben, míg a második helyen az Ethereum Trust áll 11 856,4 millió dollárral.

A Bybt adatszolgáltató szerint a Grayscale Bitcoin Trust teljes állománya 647 540 BTC. A GBTC trust részvényeivel továbbra is negatív, -16,56%-os prémiummal kereskednek.

A Bybt adatai azt is megmutatják, hogy az elmúlt hét napban a vállalat több altcoint vásárolt vagyonkezelői számára: 8 118 LINK-et és 2839 FIL-et. Az elmúlt hónapban a Grayscale által hozzáadott FIL tokenek mennyisége 24 108 darabot tesz ki.

Más hírek szerint a Grayscale nemrég indította el három altcoin trustjának OTC kereskedését magánbefektetők számára. A Zcash, Stellar és Horizen trusokat az OTCQX tőzsdén kívüli piacon indították el a következő tickerek alatt: ZCSH, GXLM és HZEN.

Ezeket a Grayscale trustokat még mindig nem jegyezték be az Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnél, így nem is hozták nyilvánosságra.

Ettől eltekintve a Grayscale nemrég megerősítette azon szándékát, hogy a Bitcoin Trustot spot Bitcoin ETF-é alakítja át. Ez azután történt, hogy az Egyesült Államokban elsőként létrehozott bitcoin határidős ETF kereskedését 2021. október 19-én kezdték meg a New York-i tőzsdén. Az első harminc perc alatt az ETF-nek 320 millió dolláros forgalma volt.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/u.today, https://www.aviationanalysis.net/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img