Már készül a Binance magyar nyelvű oldala

spot_img

Melyik országból jössz te? Beszélnek ott angolul? Felmérések szerint erre a klasszikus kérdésre hazánkban a többség ma még nemmel felel. Számukra jelenthet óriási segítséget, hogy hamarosan már magyarul is elérhető lesz a legnagyobb kripto tőzsde felülete.

A Binance honosítása egyelőre még nem teljes, azon jelenleg is dolgoznak a váltó szakemberei. Noha az oldal jobb felső sarkában található kis nyelvválasztó ikonnál néhány napja rövid időre a magyar is megjelent a választható opciók között, ez a lehetőség mostanra már eltűnt, a link ismeretében viszont már bárki beleshet a kulisszák mögé.

A kereskedési felület mellett már néhány útmutató és adatlap, például az új Launchpad ICO kiírás szövege is magyarul olvasható.

Jelen állapotában még nem szabad meglepődnünk azon, hogy a magyar nyelvű oldalon klikkelgetve egyes menüpontok angol, vagy éppen teljesen üres oldalakra irányítanak át bennünket. Alighanem beletelik még némi időbe, hogy a legfontosabb tartalmak mindegyikét lefordítsák magyarra, de azért reméljük, hogy a teljes verzió indulására sem kell már túl sokáig várunk.

Aki szeretné, az ezen a linken keresztül tekintheti meg a Binance magyar felületét.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img