A Dogecoin alapítója kiakadt a mémcoinokra

spot_img

Miután folyamatosan megszállva tartják Billy Markus kommentmezejét a különböző mémcoinokat shillelő kommentelők, a Dogecoin alapítója most kikelt ellenük.

Markus felhozta, hogy eredetileg, nyolc évvel ezelőtt, a DOGE-t egy mémnek, szatírának szánták, ami kifigurázta az „idióta coinokat”. Ezzel szemben az alapító szerint „a mostani mémcoinok már nem mémek többé.”

„Azokat olyan emberek csinálják, akik más embereken akarnak meggazdagodni.”

– írta Markus a Twitteren.

Markus beleszállt a BNB Chain (korábban: Binance Smart Chain) hálózat tokenjeibe is. Szerinte ezek a kriptók „minden tekintetben rosszabbá tették az internetet”. A DOGE alapítója amiatt is dühös rájuk, mert minden tweetje alá spamelnek, de elmondta, hogy nem érdekli őt ha az emberek azokkal szerencsejátékoznak, de az ő részéről továbbra is törölni fogja a reklámjaikat.

„Ezektől a token reklámoktól csak rosszabb az internet” – írta.

Billy Markus követői közül rengetegen osztják a frusztrációját. A spamelőket viszont ez sem állította meg és továbbra is tele van a kommentmező mémcoin reklámokkal.

A tavalyi bikapiac emelte világhírűvé a Dogecoint. Már tavaly januárban bejutott a piaci kapitalizációs top 10 listába. A mai napon 17%-ot esett, de még mindig a kilencedik legnagyobb coin, 11 dollárcentes árfolyammal.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img