Elrejtett nyomokból derült ki, hogy Stranger Things NFT készül

spot_img

A Stranger Things negyedik évadának megjelenésére készülve úgy tűnik, a Netflix egy NFT kollekciót fog piacra dobni.

A kiadás tényére akkor derült fény, amikor a sorozat rajongói felfedezték az iiamhellsmaster.com, vagyis az „én vagyok a pokol ura” weboldalt. Az oldalon jelenleg egyetlen témába illő háttérkép és egy visszaszámláló található, ami magyar idő szerint április 30-ra, éjjeli 2 órára számol vissza. Az egyetlen lehetséges kattintás alatt ez az üzenet áll: „gratulálunk, hogy felfedted a rejtélyt és csatlakoztál a Stranger Things 4 interaktív felfedező útjára, amit a Candy Digital és a Netflix biztosít.” Itt megadhatjuk az e-mail címünket is, hogy biztosan ne maradjunk le az indulásról.

A Candy Digital egy NFT-vel foglalkozó vállalat. Többek között ők bocsájtják ki az amerikai profi baseball-liga hivatalos NFT kollekcióját is. A cég vezérigazgatója a kriptopénzek piacán jól ismert Mike Novogratz és az igazgatótanácsban ott ül Gary Vaynerchuk és Michael Rubin is.

Akik feliratkoznak az e-mail listára, azoknak már többet elárul a rejtőzködő oldal: „vedd ki a részed a rejtélyből az üzenetek dekódolásával, a rejtvények megfejtésével és a jutalmak begyűjtésével.” Mindez arra utal, hogy nem pusztán egy egyszerű NFT kollekció kiadásról lesz szó, hanem valamilyen játékon keresztül juthatnak hozzá azokhoz a legelkötelezettebb rajongók.

Még nem teljesen tisztázott, hogy mi történik majd április 30-án. Jöhet egy kiadás, annak első hulláma, az első játék, de lehet, hogy egy whitelist feliratkozás nyílik meg. A Stranger Things negyedik évada nyáron jelenik meg a Netflix-en.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img