Emirates: Bitcoin, NFT és metaverzum a tervek között

spot_img

A dubaji székhelyű Emirates légitársaság vezetője a cég új terveiről mesélt egy helyi turizmussal foglalkozó konferencián. Az Emirates a blokklánc, a metaverzum, az NFT-k és a kriptopénzek felé is terjeszkedni szeretne.

„A metaverzum segítségével a teljes folyamatainkat átalakíthatjuk – legyen az operatív jellegű, oktatással vagy eladással kapcsolatos – egyetlen erre épülő alkalmazással. A legfontosabb, hogy sokkal interaktívabbak tudunk lenni” – mondta Ahmed Al-Redha, az Emirates légitársaság operatív igazgatója.

Arról is beszéltek, hogy új munkatársak tucatjait szeretnék felvenni azért, hogy metaverzum és NFT témában fejlesszenek új alkalmazásokat. NFT kollekciók a vállalat honlapján is megjelenhetnek a jövőben, ahol akár kereskedni is lehet majd velük.

Az Emirates emellett a Bitcoin fizetés bevezetésére is készül.

Al-Redha szerint kihívást jelent meg a megfelelő erőforrások és szakértők megtalálása, de az ország és a légitársaság van olyan helyzetben, hogy ezt megtudják oldani. Az Emirates operatív igazgatója elmondta, hogy a turizmus ipar a koronavírus utáni lejtmenetből már visszapattant és most új lehetőségeket keres az ügyfelekkel való gyorsabb, rugalmasabb és kényelmesebb bánásmód megteremtésére.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img