Jön: NFT vásárlás egyenesen a MasterCard bankkártyával

spot_img

Óriásit léphet előre az NFT- és a kripto piac, ha elkészül a MasterCard újítása: bejelentették a bankkártyás NFT vásárlást egy csomó új partnernél.

Minderről a MasterCard operatív igazgatóhelyettese számolt be a a cég blogján. A tervek szerint hamarosan bankkártyával is vásárolhatunk NFT-ket az alábbi szolgáltatásokban, játékokban vagy piactereken:

The Sandbox, Mintable, Immutable X, Candy Digital, Spring, Nifty Gateway és Moonpay.

Ezzel új tömegek számára is elérhetővé válnak azok az NFT-k, amiket eddig csak kripto vásárlás, tárcára utalás majd tárca bekötés után voltak hozzáférhetőek.
A blogposztban Raj Dhamodharam arról írt, hogy egy friss piackutatásuk során 40 országból 35 ezer embert kérdeztek meg. A válaszadók 45%-a gondolta úgy, hogy vásárolna NFT-ket vagy elgondolkodna NFT vásárláson.

„Azzal, hogy az egész világon 2,9 milliárd embernek van MasterCard kártyája, ez a változás komoly hatást gyakorolhat az NFT piacra.”

-írta a Mastercard operatív igazgató helyettese.

Ha mindenképp Mastercard kártyával szeretnénk NFT-k vásárolni, azt már a Coinbase NFT piacterén megtehetjük. A VISA még nem tett ennyi lépést ezen a piacon, mindössze tavaly megvásárolt egy CryptoPunk NFT-t, hogy annak segítségével

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img