NFT avatarokat árul a Reddit

spot_img

A múlt héten indult el a Reddit új szolgáltatása, egy NFT-alapú avatar piactér, ahol blokkláncon elhelyezett profilképeket tudsz vásárolni egy meghatározott áron. A vásárláshoz nem kell kriptopénz tárca, azokat egyszerűen bankkártyával tudod megvenni, majd a saját Reddit profilodon, egyben a Vault nevű hálózaton tudod tárolni azokat.

Első körben 90 különböző tervelzés kerül kibocsátásra, összesen több tízezer darabszámban.

A világ egyik legnagyobb közösségi oldala szerint ha megvásárolod bármelyik avatar NFT-t, akkor megkapod annak jogait, vagyis bárhol és bármikor felhasználhatod azokat, mint avatarokat.

Egy ideje a Redditen már tudsz saját avatart létrehozni. Ezeket most kombinálhatod a saját megvásárold NFT-iddel is. A kommentmezőben pedig világítani fog az avatarod.

Az nem az első alkalom, hogy a Reddit belenyúl az NFT-kbe. Ebben az évben már tesztelték az Ethereum hálózaton fellelhető NFT-k profilképként való alkalmazását, ahogy például a Twitter is tette. 

A Polygon partnerségben elkészült a Reddit saját hálózata is, a Vault. Egy-egy subredditen kapható közösségi pontokat már a Vault hálózatán tárolják, amikkel kitűzőket és animált emojikat is tudsz vásárolni.

Az NFT avatarok egyelőre az r/CollectibleAvatars subredditnek érhető el, ami egy meghívásos közösség. Néhány hét múlva viszont már mindenki számára elérhetőek lesznek az említett NFT-k az avatar builder-ben.

Ezek ára 10 és 100 dollár között mozog.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img