EDU tokenosztás a Binance-en

spot_img

Új tokenkibocsátásra készül a Binance Launchpad, amiből te is egyszerűen kiveheted a részed.

Ha most 5 napig zárolod a számládon lévő BNB coinokat, akkor azok egy részéért cserébe részesülhetsz az 50 millió darabos Open Campus (EDU) token kiosztásából.

Ez az úgynevezett subscription modell: a Binance öt napon keresztül, mától kezdve április 28-ig, rögzíti a felhasználók BNB egyenlegét. Az óránkénti snapshotokból kiszámolnak egy napi átlagot, majd ez alapján kerül megállapításra, hogy ki mekkora részt kaphat az Open Campus tokenekből.

Az akció ma éjjel indult, ezért még nem késő csatlakozni.

Öt nap letelte után, jövő héten szombaton, magyar idő szerint délelőtt 11 körül kiszámolják, hogy kinek mennyi EDU token jár. A megfelelő mennyiségű BNB-t levonják a már allokált BNB-d egészéből. A levonás után az EDU és a maradék BNB tokenjeid egyaránt átkerülnek a spot tárcádba.

Ehhez természetesen nevezned kell, ezért látogasd meg a Binance Launchpadot, hogy részt tudj venni a tokenkiosztásban.

További infók ezen a linken.

Az Open Campus Protocol(EDU) célja az oktatási tartalmak tokenizálása, olyan formában, amely lehetővé tenné tanárok és különböző tartalomgyártók számára az általuk létrehozott tartalmak pénzzé tételét. Küldetése, hogy biztosítsa a tanárok társadalomhoz való hozzájárulásának elismerését, és globális, alternatív oktatási rendszereket biztosítson a tanulók számára, bárhol is éljenek a világon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img