100$ jutalom a TradingView legjobb ötleteiért

spot_img

Elindult a TradingView Wizards nevű új programja.

Ez a program 100 dollárral jutalmazza azokat a szerzőket, akiknek ötletei és szkriptjei megjelennek a szerkesztők kedvencei (Editor’s Picks) szekcióban. 

Ebben a szekcióban a TradingView munkatársai új szerzőket, egyedi tartalmakat és fel nem fedezett piaci trükköket vagy scripteket keresnek. 

Bárki, aki publikál a TradingView-on, bekerülhet a szerkesztői válogatásba. Ehhez pusztán egy kitöltött, teljes profil és az ötleteid posztolása szükséges az Ideas oldalon. 

Az Editor’s Picks eddig is működött, most viszont egy jutalmazással turbózták fel, ahol a legjobb ötletekért 100 dolláros jutalom jár.

Ha egy hónapon belül több posztodat is kiválasztják, akkor minden egyes posztért megkapod a 100 dolláros jutalmat. A program jelenleg csak a TradingView Community angol nyelven beszélő közössége számára éhető el.

A TradingView állítása szerint ez egy kísérleti program és csak az első lépést jelenti a tartalom monetizálása felé. A TradingView azt tervezi, hogy ennél még több módon motiválja majd a tartalomgyártóit.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img