Mi lapul a magyarok portfoliójában? Felmérés és nyereményjáték!

spot_img

Portfolióját nézegetve bizonyára a kedves olvasóban is felmerült már a kérdés, hogy vajon a többi befektető melyik coinokban hisz, mik másoknál a titkos favoritok, kinél hogyan állnak össze az arányok? YouTube csapatunk ezekre a kérdésekre akar választ adni, ehhez viszont követőink segítségére is szükség lesz.

Hogy elegendő adatot tudjunk gyűjteni a magyarok portfolió-építési stratégiáiról, kedvenc szektorairól és kriptovalutáiról, egy néhány perces kérdőívet állítottunk össze.

Az űrlapon négy kérdés található, ezek mindegyike arra irányul, hogy mely coinok teszik ki a kitöltő portfoliójának 0-25, 25-50, 50-75 és 75-100%-át. Ennek segítségével ki fog derülni, hogy olvasóink mely kriptovalutákat nagyjából milyen arányban tartják.

50 USDT kerül kisorsolásra!

A felméréssel párhuzamosan egy nyereményjátékot is hirdetünk, ugyanis a kitöltők közül kisorsolásra kerül egy szerencsés, akinek 50 USDT üti a markát! A kérdőív teljesen anonim, de ha szeretnél részt venni a sorsoláson, mindenképpen add meg a Discord-felhasználónevedet is. A szerencsés nyertest a kérdőív lezárását követően Discord-szerverünkön fogjuk bejelenteni, ezért, ha még nem vagy tag, mindenképpen csatlakozz közösségünkhöz!

A kérdőívet itt találjátok, és előre is köszönjük, hogy hozzájárultok videónk elkészüléséhez! A kitöltéseket augusztus 14. 23:00-ig várjuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img