A mémcoin piac ismét fellendülőben – Top tokenek szeptemberre

spot_img

A három héttel ezelőtti piaci összeomlás minden tokent érintett, így bár a mémcoinok sem úszták meg korrekció nélkül, az elmúlt hét során ismét elkezdtek erőre kapni.

Sok szakértő továbbra is úgy véli, hogy míg az előző kriptopiaci ciklusban az NFT-k kaptak kiemelt figyelmet és mentek keresztül egy óriási növekedésen, ezúttal a mémcoinok lehetnek azok, akik az ágazat legnagyobb nyerői lesznek.

Forrás: CoinGecko

Nézzük meg néhány vezető mémcoin teljesítményét.  A Dogecoin 0,8%-ot emelkedett az elmúlt hét során, míg a Pepe 9,1%-kal, a Brett pedig 4,5%-kal kúszott feljebb. A piacvezetők közül a legnagyobb növekedést a Floki érte el, ő 28,8%-kal gyarapodott.

A magukhoz térő mémcoinok mellett az előértékesítések is tovább folytatódtak, így aki korai fázisban lévő és sikerük esetén nagy megtérüléssel kecsegtető projekteket szeretne választani, az a Crypto All-Stars ($STARS), a PlayDoge ($PLAY), valamint a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) által nyújtott lehetőségeket is kihasználhatja.

2024 szeptemberi előértékesítések

  1. Crypto All-Stars ($STARS) – A befektetőknek ígért jutalmak továbbra is sok érdeklődőt vonzanak.
  2. PlayDoge ($PLAY) – A fejlesztés alatt mobiljáték a P2E piacot szeretné meghódítani
  3. Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) – Vadnyugati hangulat kriptóval kombinálva.

Nézzük meg őket közelebbről!

1.Crypto All-Stars ($STARS) – A befektetőknek ígért jutalmak továbbra is sok érdeklődőt vonzanak.

A Crypto All-Stars ($STARS) több fejlesztéssel és újdonsággal kívánja meghódítani a kriptopiacot.

A projekt sikerért a MemeVault ökoszisztéma létrehozása segítheti, ami lehetővé teszi a befektetőknek, hogy kedvenc mémcoinjaikat lekössék és ezekért $STARS jutalmakat szerezzenek. A rendszer több token stakelését is lehetővé teszi, gyorsá és egyszerűvé téve a folyamatot.

A $STARS érmék lekötése 1811%-os APY jutalmat kínál, cikkünk írásakor több, mint 406 millió token volt lekötve. Ahogy a lekötött tokenek aránya növekszik, úgy csökken a velük megszerezhető jutalom mértéke is, így aki szeretne magasabb hozamra szert tenni, annak érdemes minél hamarabb csatlakoznia a stakeléshez.

Forrás: X

A Crypto All-Stars előértékesítése már közel 800 ezer dollárnál tart, megközelítve ezzel az egymillió dolláros mérföldkövet.

 

Vásárold meg a Crypto All-Stars érmét most

2.PlayDoge ($PLAY) – A fejlesztés alatt mobiljáték a P2E piacot szeretné meghódítani

A PlayDoge ($PLAY) egy vadonatúj mobiljátékkal lépne be a kriptopiacra. A játék az örökzöld Tamagotchi Pets modern újragondolása, melynek egykor olyan nagy sikere volt, hogy világszerte több mint 90 millió példányt adtak el belőle.

Mai szemmel nézve a grafika és felbontás is modernebb lesz, miközben megtartják a nagy előd alapjait. A felhasználók feladata ugyanaz, mint anno: gondoskodniuk kell a kis kedvenceikről. Ha szándékosan nem teszik, vagy ha elfelejtik, az állat elszökhet, vagy  végső esetben akár el is pusztulhat.

Az a gazdi, aki vigyáz a kedvencére, eteti, itatja, játszik vele, betegség esetén pedig gondoskodik a gyógyulásáról, $PLAY érméket kap ajándékba.

Aki szeret versenyezni, a játék ranglistarendszerének köszönhetően megteheti, így kiderülhet, hogy ki a legjobb Doge gazdi. A sorrend eldöntésére különböző minijátékok is a rendelkezésre állnak, melyekkel további tokenek szerezhetők.

A PlayDoge ICO-ja augusztus 29-ig tart. A gyűjtés 6,3 millió dollárnál jár, a fejlesztők pedig a tőzsdei listázás után további növekedésben reménykednek.

Vegyél a PlayDoge érmékből most

3.Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) – Vadnyugati hangulat kriptóval kombinálva.

A Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) a közkedvelt vadnyugati témát kapta elő, és ennek szellemében indította el kriptovalutájának előértékesítését. A $SHIBASHOOT eddig egymillió dolláros forgalmat bonyolított.

A Shiba Shootout “Cactus Staking” funkciója vizuálisan is lehetővé teszi, hogy könnyen követni lehessen a jutalmak megszerzését. Minél nagyobb egy lekötés, annál nagyobbra nő a képen látható kaktusz. Jelenleg több mint 900%-os APY jutalom jár a stakingért.

A “Posse Rewards” ajánlóprogramon keresztül további jutalmak is gyűjthetők, ha valaki újabb befektetőket invitál meg a csatlakozásra.

A közösségi elköteleződését a “Campfire Stories” segítheti elő, ahol a tagok hamisítatlan vadnyugati hangulatban oszthatják meg egymással a kriptókkal kapcsolatos történeteiket.

Vásárold meg a Shiba Shootout-ot most 

Mémcoinok szeptemberre

A mémcoinok sikerében továbbra is sokan bizakodnak, és próbálják kitalálni, hogy melyikük hoz majd számukra kimagasló megtérülést.

Az előértékesítések korai belépést kínálnak ebbe a piaci ágazatba, így ha az ezek során induló coinok beváltják a hozzájuk fűzött reményeket és a nagyobb tőzsdékre is eljutnak, az értékük is jelentősen növekedhet.

A szeptemberben induló mémcoin előértékesítések között megtalálható a Crypto All-Stars ($STARS), a PlayDoge ($PLAY), és Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) is.

Ezek is érdekelhetnek:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img