PancakeSwap Prediction: 4444 dollárt osztanak szét azok között, akik a Telegramon tippelik meg a BNB árfolyamát

spot_img

A Pancakeswap vasárnap 4444 dollárt oszt szét azok között, akik kipróbálják a legújabb alkalmazását. A platform a Telegram alkalmazásban induló predikciós játékát ünnepli az akcióval, amiben a felhasználóknak azt kell eltalálniuk, hogy hogyan alakul a Binance Coin (BNB) árfolyama a következő 5 percben.

A Binance blokkláncának legnagyobb decentralizált tőzsdéjeként a PancakeSwap már régóta lehetővé teszi, hogy kereskedői fogadjanak a BNB (valamint az ETH és a CAKE) rövid távú mozgásaira.

A Prediction aloldal felkeresésével pillanatok alatt megérthető a lényeg. A felhasználóknak mindössze az Enter UP (fel) vagy az Enter DOWN (le) gombokat kell megnyomniuk, hogy fogadjanak arra, hogy az árfolyam 5 perc múlva alacsonyabb vagy magasabb lesz-e a mostaninál.

Fogadni mindig a következő 5 percre (Next) lehet, az aktuális (Live) 5 percre nem, ezért aki elemzés útján nyit a pozíciót, érdemes kivárnia az utolsó másodperceket, mielőtt elkötelezi magát az egyik irány mellett. Fogadni legkésőbb a következő 5 perces kör kezdete előtt 10 másodperccel lehet, az utolsó pillanatokban a rendszer lezárja a lehetőséget és összegzi az addig beérkező téteket.

A legtöbb körben a feltett tétjeik 1.5 – 3-szorosát nyerhetik meg a játékosok. A fogadások összértékéből a PancakeSwap 3%-ot megtart, a többit a nyertes oldal fogadói között osztja szét. A megtehető legkisebb tét kb. 50 centnek megfelelő BNB, így aki jól érzi az 5 perces árfolyammozgásokat, akár nagyon kis tőkéből is elkezdhet magának bankot építeni.

A legtöbb körben, napszaktól függően 2-5 BNB-s , vagyis 1000 – 3000 dollár közötti nyereményalapok szoktak kialakulni, vagyis sokan tényleg csak kisebb tétekben szoktak fogadni.

A PancakeSwap a napokban a Telegramon is elérhetővé tette a Prediction fogadási jàtékát, amit vasárnap 4444 dollár értékű ajándék kiosztásával fog megünnepelni. Ebből kétféle módon lehet részesedést szerezni.

  • 3333 dollárt osztanak szét azok között, akik vasárnap legalább 5 dollár értékű tétet raknak meg a Telegramos felületen. Ezt nem muszáj egyszerre megtenni, akár több kisebb fogadásból is összejöhet. A fogadók közül 100 véletlenül kiválasztott szerencsés egyenként 33.33 USDT jutalmat kap, ami a játékot követő két héten belül, a csatlakoztatott tárcában, tehát a BNB láncon írnak jóvá.
  • 1111 dollárt osztanak szét azok között, akik vasárnap legalább 500 dollár összértékű tétet tesznek meg a Telegramos felületen és a nap során a legnagyobb összértékű pénzt nyerik. A legjobb 3 fogadó 555, 333 és 223 dollár nyereményben részesül.

Bár a Telegram fogadási felülete néhány apróságban eltér a PancakeSwap webes változatától, a játék lényege változatlan marad. Az UP és a DOWN gombokra klikkelve lehet megjósolni a jövőt.

A fogadáshoz a Metamask vagy a WalletConnect univerzális tárcaválasztójának segítségével lehet a walleteket csatlakoztatni. A játék teljes leírása itt olvasható.

A Telegrammos alkalmazás mellett ugyancsak nemrégi indult el az Arbitrum felületén futó, mesterséges intelligenciával megtámogatott fogadási lehetőség is. Ennek oldalát felkeresve az AI egy tippet is ad a játékosoknak (AI’s bet) , hogy szerinte a következő körben emelkedni, vagy esni fog-e az itt fogadásra ajánlott ethereum árfolyama.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img