Hamster Combat Launchpool és Super Earn: Binance-en a rágcsávók

spot_img

Júniusban ajánlottuk figyelmetekbe a Hamster Combat nevű játékot, aminek kriptovalutáját mindössze egyetlen gomb nyomogatásával lehetett megszerezni. A HMSTR tokeneket szeptember 26-án hozzák forgalomba, aminek kapcsán a Binance egy újabb esélyt kínál azoknak, akik lemaradtak a nyári gyűjtögetésről.

A Hamster Combat a Telegram közösségi alkalmazást, és a köré épülő Telegram Open Network blokklánc (TON) népszerűsítését célzó játék, amiben egyszerű feladatok megoldásával, leginkább egy gomb nyomogatásával lehetett pontokat szerezni és egy globális ranglistán előrébb jutni.

A Hamstert az elmúlt hónapokban több mint 300 millió Telegram felhasználó próbálta ki, amivel nagy ismertségre tett szert az TON ökorendszer berkeiben. Alighanem ennek is köszönhető, hogy a játék kriptopénzének szeptember 26-i bevezetésekor a legnagyobb kripto tőzsde is egyből felveszi kínálatába a HMSTR tokent.

A Binance 3 nappal az indulás előtt, szeptember 23-án, azaz hétfő hajnalban indítja el a legújabb, szám szerint 58. Launchpoolját, aminek keretein belül BNB letétbehelyezésével lehet a HMSTR tokent megszerezni. A tőzsde a teljes HMSTR készlet 3%-át, 3 milliárd tokent fog ennek keretében kiosztani a szeptember 23 – 25. között tartó farmolási időszakban.

A HMSTR token részben egy mémcoin, részben pedig a Hamster Combat további fejlesztése során integrált kriptovaluta lesz. A csapat a következő hónapokban újabb funkciókkal szeretné bővíteni az alkalmazást, többek között újabb játékokat szeretne indítani, klánrendszert és valódi pénzes versenyeket szervezni, egy Hamster 2.0 szezont szervezni és egyéb mechanikákat, pl.: az NFT támogatást is elhozná a platformra.

Az induláskor a teljes HMSTR token készlet 65%-át fogják kibocsátani, melynek nagyobb részét a játékosok és a Launchpool résztvevői fogják megkapni. A forgalomban lévő mennyiség egészen jövő nyárig stabil marad, a maradék tokenek ezután kerülnek majd nagyobb darabszámban feloldásra.

A Hamster Combat Launchpoolhoz a Binance oldalán lehet csatlakozni és az erre szánt BNB-t lekötni. Cikkünk írásakor a Hamster Launchpool még nem jelent meg a választható opciók között. A HMSTR tokenek a Binance Super Earn programjában is elérhetők lesznek, melyekben magukat a HMSTR tokenekt lehet majd 7 napra lekötni további jutalmakért cserébe. Ennek részleteit a Binance a következő napok során fogja közzétenni.

A Hamster Combat Launchpool és Super Earn akciókkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a Binance magyar nyelvű útmutatójában olvashatók.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img