Hamster Combat: csak egy hörcsög fejére kell kattintgatni egy új kriptopénzért

spot_img

Nemrégiben számoltunk be a Notcoin airdropjáról. Az ebben való részvétel egyszerű volt: mindössze egyetlen gomb nyomogatására volt szükség, hogy bárki kriptopénzre váltható pontokat gyűjthessen.

Az akcióban több millió ember vett részt, sokan pedig akár több száz dollár értékű airdropra is szert tehettek, aminek az értéke azóta is folyamatosan növekedhetett.

A nyomogatós játékért osztogatott NOT már az első nap bekerült a legnagyobb kripto tőzsdékre és árfolyama azóta is folyamatosan emelkedik.

A játék a Telegram chat alkalmazás kriptós ökorendszerének népszerűsítését hivatott szolgálni és mostanra egy ugyancsak nagy népszerűséget elérő utódja is lett a Hamster Combat személyében. A Hörcsög Csata a Notcoinhoz hasonlóan egy gombnyomogatós játék, aminek a tokenjét júliusban fogják kibocsátani.

A játét statisztikái megdöbbentőek, világszerte folyamatosan több millió ember klikkelget a rágcsálókra.

Ha valaki kedvet érez a csatlakozásra, a játék oldalán keresztül indíthatja el a Telegrammos mini appot.

A játék egyik érdekessége a napi fejtörő (Daily Cypher), ahol egy titkos szó morzekódjának bepötyögésével egymillió ajándékpont szerezhető.

A jelenlegi titkos szó a BTC, ennek megszerzéséhez a bal felső “Earn Per Tap” tap részére kell háromszor kattintani. Ha jól csináltuk, a hörcsögünk gombja pirosra vált. Ezután a B, T és C betűk morzekódját kell beütni az egymilliós jutalomért.(A hosszú jelekhez több mint két másodpercig kell nyomni a képernyőt, a rövidekhez elég csak megérinteni.)

Azt nem lehet tudni, hogy a Hamster Combat is be fog-e kerülni a legnagyobb kripto tőzsdékre, de a játékosok száma alapján nagyon sokan reménykednek benne.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img