Notcoin Launchpool a Bybiten

spot_img

A Bybit egy Launchpool keretében teszi lehetővé, hogy felhasználói egy most induló kriptovaluta tokenjeit megszerezzék. A Notcoin (NOT) a világ egyik legtöbb felhasználójával rendelkező kriptopénze és szorosan kapcsolódik a jelenleg 10. legnagyobb kripto project, a Telegram közösségi oldal TON néven futó kriptopénzéhez.

A Notcoin egy Telegrammon játszható webes játékként indult el tavaly novemberben, ahol egy sárga gomb nyomogatásával lehetett a kriptovalutát megszerezni.

A nyomogatást, vagy “közösségi farmolást” akár csapatokba verődve is lehetett végezni, amit a játék különböző módokon rangsorolt, ligákkal és tabellákkal ösztönözve, hogy minél többen csatlakozzanak az eseményhez.

A NOT-ot összesen 35 millió ember és legalább egy macska farmolta, a következő 24 órában pedig egyszerre az összes nagy kripto tőzsdére fel fog kerülni.

A NOT-nak nincs whitepapere és roadmapje sem, senki sem tudja, hogy mi lesz belőle.

A NOT teljes mennyisége 102 719 221 714 token, amit a játékosok a saját nyomogatásaikkal farmoltak ki. A teljes mennyiség az indulástól kezdve elérhető lesz, nem lesz semmilyen várakozási időszak, amíg a fejlesztők részére elkülönített mennyiséget zárolnák.

80% a játékosoké, 20% a fejlesztők által felhasználható mennyiség

A Bybiten ma délutántól jövő hét csütörtökig lehet résztvenni a NOT Launchpooljában, ahol magának a NOTCoinnak, a TON-nak és az USDT-nek a letétbe helyezésével lehet a rejtélyes kriptót megszerezni.

További részletek és csatlakozás a Bybit Notcoin Launchpooljához ezen az oldalon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img