McAfee módosította 2020-ra tett, 500 000 dolláros BTC árfolyam jóslatát

spot_img

Nincs mit tenni, minden szakmában vannak egyéniségek, hangzatos kijelentésekkel, néha már-már furcsa viselkedéssel hívják fel magukra a figyelmet. Nincs ez másképp az informatika világában sem, itt az egyik karakter John McAfee, az angol születésű IT biztonság szakértő, a kriptovaluták egyik patrónusa is egyben.

Saját bevallása szerint egy tucat gyereke van, közel száz nővel volt dolga élete során. Pár évvel ezelőtt éppen egy szigeten töltötte napjait, a híradások szerint a törvénnyel is összetűzésbe került, állítólag megpróbálta megölni az egyik barátját, a házában pedig nagy mennyiségű kábítószert találtak.

De ne ítélkezzünk, nem tudhatjuk, hogy ebből mi az, ami valóság, és mi csupán mese. Az viszont egészen biztos, hogy a különc informatikus 2017-ben a BTC kapcsán merész jóslatot tett, sőt, ezt összekötötte egy még vadabb ígérettel. Kertelés nélkül lássuk a lényeget. Ha nem éri el a BTC az 500 000 dolláros árat 2020-ra, akkor megeszi a péniszét.

Élő TV adásban.

Kissé furcsa mindkét gondolat, a kriptovaluta kapcsán tett jóslata üzletileg merész, a másik ígéret pedig… bizarr. No, de mindannyian mások vagyunk, ezt el kell fogadni. Néhány napja viszont újra a nyilvánosság elé lépett, ismét a bitcoin kapcsán szólt mindannyiunkhoz. A korábbi árfolyam jóslatát kívánta módosítani, az új érték, amit 2020-ban el fog érni a bitcoin McAfee szerint:

1 000 000 USD

Persze a vad jóslatok ellenére azért egy komoly, felkészült emberről van szó, indoklást is fűzött gondolataihoz. Elmondása szerint visszafelé extrapolál, ahogy egyre nehezebb lesz bitcoin-t bányászni, egyre nagyobb befektetést igényel majd az eredményes bányászat.

Márpedig csak akkor éri majd meg a befektetés, ha a kriptovaluta ára jelentősen emelkedik. Ez az okfejtésének alapja. Számomra nem könnyű követni a logikát, a bányászok nehézségeivel nem sokat törődik a világ, egy coin értékét a kereslet és a kínálat határozza meg. Abban viszont biztos vagyok, hogy a pénznél vannak sokkal fontosabb dolgok, nem érdemes megválnunk a férfiasságunktól, történjék bármi.

Ha tetszett, kövess a Facebookon továbbiakért!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img