USA: Az Y generáció a Bitcoin mellett áll

Megosztom

Egyre több és több diák és és pályakezdő kerül kapcsolatba a kriptovalutákkal egy friss Egyesült Államokbéli felmérés szerint. A Student Loan Report szerint a diákok több mint húsz százaléka azért vett fel kölcsönöket, hogy kriptopénzekbe fektessen be. A válaszokból kiderült, hogy a tanulók kifejezetten arra alapoznak, hogy a Bitcoin vagy épp az Ethereum ára jelentősen emelkedni fog, és a hitel visszafizetése után is jelentős haszonra fognak szert tenni.

A közvéleménykutatás március 16. és 20. között készült, így frissnek tekinthető. Elmondhatjuk, hogy a huszonéves nemzedék az idei események ellenében is bízik a kriptovaluták jövőjében, sőt valószínüleg sokkal fejlettebbnek, hatékonyabbnak tartják, mint a centralizált pénzrendszert.

Hasonló témában publikált riportot a CNBC tegnap. Jeremie Beaudry-val beszélgettek, a BitPay egyik, de nem egyetlen alkalmazottjával, aki a teljes fizetését bitcoinban kapja. A régivágású hírszolgáltató őszintén csodálkozik rá arra, hogy a kripto-iparágban dolgozó személyek jelentős hányada már teljesen függetlenül mozog anyagilag a fiat tőkétől.

Tipikusan húszas éveikben járó fiatalokról van szó, akiknek még nincs családjuk vagy jelzálog hitelük. Elmondható, hogy általában több fajta kriptovalutában diverzifikálnak, miután megkapják a fizetésüket Bitcoinban.

Klasszikus nyugdíjpénztárral sem rendelkeznek az interjúban megkérdezett személyek, a BitPay-nél például az alkalmazott választja ki, hogy fizetésének 5, 10 vagy 20 százalékát vonják le egy kripto-alapba, amit nyugdíj helyett gyűjtenek.

Valószínüleg Thomas Lee-nek igaza van, mikor azt mondja, hogy az Y generáció fogja véghezvinni a kripto-forradalmat.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel