Saját blokkláncot indít a Bohócok Világszövetsége

spot_img

Megállíthatatlanul dübörög tovább a blokklánc őrület, az élelmiszer, gyógyszer, szerencsejáték és egy sor további ipar után speciális területek is kezdik felfedezni maguknak az új technológiában rejlő lehetőségeket. A Bohócok Világszövetsége sem kivétel ez alól, a minap bejelentették: saját blokklánc projektet indítanak.

A Clown Token célja nem más, mintsem, hogy végre átlátható rendbe szervezzék a világban szétszórt bohócokat és egyéb nevettetőket, illetve az artistákat is. Minden bohóc kap egy saját, egyedi azonosítót, a munkássága, előélete, szakmai reputációja kerül felvezetésre az elosztott főkönyvre.

E mellett további haszna is lesz az Ethereum alapú tokennek, cirkuszi, és egyéb szórakoztatóipari eseményekre szóló belépőjegyeket vásárolhatunk általa. Proof-of-Work modellben működik majd a rendszer, a token bányászható. Nem kevés ambícióval futnak neki a munkának, az ICO során egy Clown ára egymillió dollár lesz.

A szövetsége főtitkára, Cepillín nyilatkozata szerint a bohócok világszerte egyre nehezebb helyzetben vannak, az elektronika térnyerése számos olyan kikapcsolódási lehetőséget kínál az embereknek, melyek elavulttá teszik a munkájukat. Éppen ezért a projekt keretében szakmai anyagokat is vásárolhatnak a pályára készülő fiatalok.

Megtanulhatják ezeken keresztül a piros orr készítés rejtelmeit, nyúlból kalapot elővenni (nem tévedés), túlméretes cipőben járni, kisgyerekek füle mögül érmét (tokent) elővenni és így tovább. A piacvezető kripto pénz tőzsde, a Binance már jelezte, soron kívül fogják felvenni a tokent a felhasználóiknak kínált befektetési lehetőségek közé.

Ha tetszett, kövess a Facebookon továbbiakért!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img