Végre Lambo Coin!

spot_img

Ha egy terület kezd egy kicsit fáradni, mint most a kriptopénzek, akkor nincs mit tenni, kell egy kis vérfrissítés, valami új, valami szokatlan, valami meglepő, valami izgalmas! Pontosan ezt teszi most négy komoly szakember, ismertebb neveiken: The Don, Dr Salvatore D’Parelli, Max Colorado és a hihetetlenül gyönyörű Ms Diversity.

Ms Diversity, a Contract Developer

És mi maga a projekt? Természetesen a Lambo Coin, egy új kriptopénz, pontosabb, szakmai nevén: egy mém coin. Bizony, a nagy sikerű Doge Coin után egy újabb blokklánc projekt, ami egy közismert és kedvelt mém-re építi létezésének egészét. A nevét mindenképp.

The Don, a Lead Developer, illetve a “Legit CEO”

A social experiment, like no other

A bemutatkozó microsite legalább annyira szimpatikus, mint az egyik meghatározó csapattag, Ms Diversity. “Egyedülálló társadalmi kísérlet” mondják, nem kevés öniróniával. De itt még nincs vége a humornak, a bemutatkozó szerint a rendszer nem csupán decentralizált, de még “Illuminati biztos” is. Remekül hangzik!

Dr Salvatore D’Parelli, a Cryptography Expert

Ráadásul az értékpropozíciók felsorolásában még azt is kijelentik, hogy nagyon jó a design, ez nem vitás, valóban tetszetős a jó eséllyel egy fél délután alatt összedobott oldaluk. Még mindig nincs vége, az egyik, következő pont szerint “Nagy szavak, amiket úgysem értesz”, illetve: “Mert mindenki akar egy Lambo-t”, az utóbbival nehéz vitatkozni.

Ethereummal lehet LBC-t vásárolni az ICO során, mindenkinek igyekeznie kell, alig 90 nap van hátra. Egy ETH ellenélben 100 LBC-t kaphatunk, érdemes megfontolni.

Ez egy átverés?

Annak ellenére, hogy semmilyen valós nyoma nincs a csapatnak sem az oldalukon, sem a közösségi média felületeiken, könnyen lehet, hogy nem, ez nem átverés. Lehetséges, hogy valóban egy társadalmi kísérletről van szó, vajon sikerül e egy patinás autómárkával, a luxus egyik világszerte ismert szimbólumával, a Lamborghinivel felépíteni egy coin-t.

Max Colorado, a Brand Developer

Ez a cikk semmi esetre sem befektetési tanácsadás. Pusztán beszámolunk egy új coin indulásáról, a kockázatot az olvasónak kell vállalnia, ha úgy dönt, befektet egy induló projektbe.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img