Az Asrock bányászkártyákkal áll elő

Megosztom

Az Asrock a közeljövőben fog előállni négy bányászatra specializált “VGA”-val. Azért az idézőjel, mert ugyan PCI-Express kártyákról beszélhetünk, de klasszikus értelemben ezek már nem is tekinthetőek videokártyának.

Az alapokat az Asrock biztosítja, a chipeket pedig az AMD fogja szállítani. Mivel céltárgyról beszélünk, feltehetőleg sokkal hatékonyabbak lesznek a bányászatban, mint a csúcsvideokártyák eddig, amiknek a használata bányászatra pazarlás volt, a játékosok pedig azzal szembesültek, hogy folyamatos hiány és áremelkedés lett úrrá a videokártya-szegmensben.

Azonban az, hogy bányászatra készülnek a kártyák, nem jelenti azt, hogy ASIC-kártyák lesznek. Szemben a Bitmain termékeivel ezek a hardverek továbbra is bárminek a bányászatára alkalmasak lesznek, éppen úgy, mint a videokártyák eddig.

Előzmények

Az Asrocknál már egy ideje felfigyeltek a kriptóban rejlő potenciálra, és piacra dobták a 13 videokártya csatlakozóval szerelt alaplapjukat, ami azóta alapértelmezetté vált a mining-rig építők körében. Ha tovább folytatják ezt az utat, könnyen egyeduralkodóvá válhatnak a mining-rig szegmensben, éppen úgy, ahogy a Bitmain jelenleg az ASIC piac koronázatlan királya.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel