A Coinbase tömegesen veszi fel az új alkalmazottakat

spot_img

A kriptopiac látványos zuhanása láttán sokan kongatják a vészharangot, a legnagyobb pénzváltó azonban tovább erősíti a csapatát. A Coinbase amellett, hogy több mint ezer alkalmazottat készül felvenni, egy új igazgatóhelyettest is kinevezett. Rachel Horowitz korábban a Facebook és a Twitter kommunikációs igazgatói és igazgatóhelyettesi pozícióit töltötte be, valamint tanácsadó volt a Coinbase egyik befektetőjénél, a Spark Capitalnél.

A hivatalos twitter csatornán is bemutatott új munkatárssal kapcsolatos hírhez sok hozzászólás érkezett és egyikük utalt is a platform szegényes kínálatára.

“Az új coinokat mutassátok be, ne a dolgozókat!”

Bár itt hozzá kell tennünk, hogy egy közelmúltbéli bejelentés szerint hamarosan számíhatunk az Ethereum alapú ERC20 tokenek megjelenésére az oldalon.

A Coinbase már régóta együttműködik az amerikai hatóságokkal. A napokban felröppent egy olyan pletyka is hogy már közel járhnak ahhoz, hogy az amerikai értékpapír-felügyelet (SEC) által jóváhagyott engedélyt szerezzenek. Amennyiben tényleg sikerül eleget tenniük a hatóság által támasztott követelményeknek, az egy újabb fontos lépés lesz a kriptopénzek legalizációjával kapcsolatban és egy újabb vásárlási hullám kiváltója is lehet. A jelentős létszámbővítés alapján erre a Coinbase vezetése is jó esélyt lát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img