Brazíliában kripto-szak indul egy egyetemen

spot_img

A sao paulo-i Fundacao Getulio Vargas nevű egyetem kripto-pénzügyi mesterszakot indít. Az első kérdés, ami talán szöget üthet a fejünkben, az az, hogy az egyetem oktatói vajon mikor hallottak először a kriptovalutákról, és azóta mennyit tanulmányozták, hogy most úgy érezhessék, hogy szakmai szinten taníthatják azt?

Azonban az iskola program-koordinátora, Ricardo Rochman teljesen nyíltan számolt be róla, hogy magát az oktatási anyagot a kriptovilágban jártas mostani és korábbi közgazdász diákok segítségével állítják össze, és csiszolják.

Fundacao Getulio Vargas (FGV)

Ez egy olyan piac, ahol főleg fundamentális gazdasági ismeretek nélküli emberek üzletelnek. Pedig a kripto-pénzügynek ugyanúgy vannak fundamentumai, melyek megérnék a megbeszélést, kutatást és tanulást.

A tervek szerint a kurzus elsősorban nem spekulativ, profitorientált szemszögből fogja közelíteni a témát, hanem technikai alapon, gazdasgátörténeti alapon, illetve a való életben való várható felhasználási módok alapján.

A Kripto Akadémia ugyan nem akkreditált egyetem, de hamarosan mi is elindítjuk online kurzusunkat, ami a teljes mértékben laikusokból is magabiztos kriptóst fog faragni. Szóljatok azon ismerőseiteknek erről, akiket érdekelhet!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img