Már $500 000 a minimum rendelés a Goldman Sachs Bitcoin kereskedő startupjánál

Megosztom

A Goldman Sachs által támogatott kriptopénz kereskedő startup Circle $500 000-ra növelte az OTC Bitcoin (over-the-counter) vásárláshoz szükséges minimum összeget. Az OTC vásárlás a nagy tőkével rendelkező befektetők kedvelt eszköze. Ennek során nem nyilvános tőzsdéken, hanem privát brókereken keresztül fektethetik be pénzüket, így tevékenységük titokban maradhat és nem befolyásolja az árfolyamot.

Jeremy Allaire a Circle igazgatója, a Business Insiderben adott interjújában közölte, hogy az OTC vásárlások mértéke 2018 januárja óta folyamatosan növekszik. Ezek átlagos nagysága 1 millió dollár körüli, de akadt néhány amely a 100 milliót is elérte. A növekvő kereslet mögött részben az intézményes érdeklődők fokozódó érdeklődése áll. Számukra a Goldman nevével fémjelzett szolgáltatás sokkal nagyobb biztonságot jelent, mint amit a kripto tőzsdék nyújtani képesek.

A Circle egyébként alig két hónapja 400 millió dollárért vásárolta meg az Amerikában népszerű Poloniex kriptotőzsdét. Rövid távú terveik között 100 új ügyfélszolgálati munkatárs és további 25-35 fő felvétele szerepel. Utóbbiak feladata a tőzsde ázsiai terjeszkedésének előkészítése lesz.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel