Monaco Card(MCO) ismertető

Megosztom

A Monaco Card egy Visa kompatibilis bankkártya, melynek segítségével hamarosan már 40 millió elfogadóhelyen fizethetünk kriptopénzeinkkel.

Fenntartása és használata teljesen ingyenes. Nincsenek havi és éves díjak és kötelező minimális egyenleg sem. A pénzváltást egy az egyben azon az árfolyamon bonyolítják, amennyiért azt a Visa biztosítja a cég számára. Üzletpolitkájuk, hogy a jutalékot nem a vásárlóktól, hanem az elfogadóhelyektől vonják le. Ez tipikusan 3-4% szokott lenni, a Monaco azonban ennél sokkal kedvezőbb, mindössze 1.5-2%-ot kér el egy tranzakció lebonyolításáért.

Mivel a kártya kriptopénzeket kezel, azt bárhol felhasználhatjuk. Az utalások automatikusan az adott ország pénznemében kerülnek végrehajtásra és külföldre történő tranzakció esetén sem kell a pénzváltás költségeit megfizetnünk. A Monaco Card tulajdonosok automatikusan részt vesznek egy cash back programban is. Ennek során a vásárlásra fordított összeg 2%-át MCO tokenek formájában visszautalják a kártáyhoz tartozó számlára, ezzel ösztönözve annak gyakori használatát.

A Monaco szolgáltatásai egyelőre csak Ázsiában érhetőek el, de még ebben az évben várható az európai és amerikai piacokon történő bevezetése is. Az európai érdeklődők akár már elő is rendelhetik a kártyát. Erre a telefonos alkalmazáson belül van lehetőség.

A token jelenleg a Binance, Bittrex, Huobi és Liqui tőzsdéin vásárolható meg, tárolására pedig az ERC20 kompatibilis walletekben (pl.: MyEtherWallet) van lehetőségünk.

Monaco

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel