Waves airdrop BTC tulajdonosoknak

spot_img

A Waves által készített decentralizált tőzsde promóciójában most ingyenes tokenekhez juthat mindenki, aki május 1-e előtt új számlát hoz létre és arra befizeti egy minimális összeget.

A jogosultsághoz:

  • Töltsétek le a klienst a wavesplatform.com oldaláról.
  • Hozzatok létre egy új számlát.
  • Fizessetek be legalább 0.001BTC-t (jelenleg ~$9).
  • A Telegrammon írjatok a Waveslancebot-nak és küljétek el neki az újonnan létrehozott wallet címét.

Mindezek után már csak várnotok kell. Május 3-án 2 db Waves token (jelenleg ~$11) fog érkezni a számlátokra. Pár nappal ezelőtt ez egy remek ajánlat lett volna, hiszen alig $1 körül volt a BTC tranzakciós költsége, így egy oda-visza utalással 10 extra dollárra tehettek volna szert a felhasználók. Sajnos ez tegnapelőtt egészen $4-ig ugrott, bár most ismét csökkenőben van. Az aktuális fee-ről itt tájékozódhattok.

Nyilván ezzel at ajánlatta senki sem fog bankot robbantani, de ha úgy érzitek megéri számotokra a tranzakció, vagy éppen kipróbálnátok egy decentralizált tőzsdét, ez egy kiválló lehetőség. Bár forgalma és kínálata még nem jelentős, a Wavesplatform amellett, hogy lehetőséget biztosít a készpénzes befizetésre, a világ egyik legnagyobb könyvvizsgálócégének, a Deloitte-nek is hivatalos együttműködő partnere.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img