Hamarosan becsengetnek: Indul a KriptoSuli!

spot_img

Szerkesztőségünk minden tagja, az újságíróktól, szerkesztőktől kezdve egészen a korrektorig, sőt, még a masszőrünk is lázasan dolgozott az elmúlt hónapokban, hogy elkészüljön a KriptoSuli leckesorozat! Izgalmas, közérthető, könnyen emészthető anyagokkal készültünk nektek, célunk, hogy bárki megtanulhassa, hogy pontosan mik is azok a kriptopénzek, mire jók, hogyan vásárolhatjuk meg őket, lépésről lépésre!

Továbbá részletesen beszélünk a sokat emlegetett blokklánc technológiáról és a bányászatról is, megtanuljuk használni a kriptopénz tőzsdéket, sőt, még azt is megtudhatjuk, hogy hogyan ragadjunk meg minden lehetőséget, ami a kibontakozó pénzügyi forradalomban ránk vár!

Fontos tudnivalók:

-A tananyag egésze ingyenes!

-Emailben küldjük ki a leckéket, 2-3 naponta, ehhez szükséged van egy Kripto Akadémia regisztrációra és fel kell majd iratkoznod a KriptoSuli email listájára!

-Az egyes leckéket belátásod szerint újra és újra elolvashatod!

-Minden lecke végén felteszünk néhány kérdést, amivel anonim módon ellenőrizheted, hogy mennyit sajátítottál el az anyagból!

-Köpenyt hordani nem kell!

Kinek szól?

Mindenkinek, aki szeretné megérteni a kriptopénzek világát, függetlenül attól, hogy milyen tudásszintről indul. A leckéket úgy állítottuk össze, hogy azok is bátran elkezdhessenek tanulni, akik semmilyen előképzettséggel vagy alapokkal sem rendelkeznek ezen a területen.

Mikor indul?

Az utolsó simításokat végezzük, néhány napon belül becsengetnek és elindul a KriptoSuli! Addig is érdemes elkészítened a regisztrációdat és követned minket a Facebookon!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img