A Bitcoin Cash eddigi legnagyobb hazugsága

Megosztom

Égbekiáltó hazugság jelent meg a Bitcoin twitterén, melyet a bitcoin.com weboldalhoz hasonlóan a Bitcoin Cash mögött álló erők birtokolnak.

Aki eddig abban a hitben élt, hogy a Bitcoin Cash 2017 augusztusában a Bitcoin forkjaként jött volna létre, sajnos tévedett. A tweet szerint ugyanis:

“A Bitcoin Cash a legrégebbi kriptopénz. A whitepaperjét 2008-ban publikálták, első blokkját pedig 2009-ben bányászták ki, Az igazi bitcoin, csak egy kisérleti pénz amelynek whitepapere sincs és jelenlegi formájában csak két éve működik.”

Hogy a közösség mit gondol erről, azt jól jelzi a tweet utáni első üzenetben kitűzött szavazás, mely arra kérdez rá, az olvasók szerint melyik az igazi Bitcoin?

Ugyancsak érdekes, hogy ha valóban a Bitcoin Cash az igazi, akkor miért nem említik meg egyszer sem a whitepaperben? De ilyen apróságokon azért már ne akadjunk fel.

Kiemelt képünkön egyébként Roger Ver, a Bitcoin Cash egyik alapítója és leghangosabb képviselője látható. Néhány hónappal ezelőtt élő adásban kapott dührohamot, amikor egy interjú során a riporter a Bitcoin Cash-t Bcash-nek nevezte.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel