KriptoSuli tudnivalók

spot_img

Ahogy megígértük, elindítottuk a KriptoSuli leckesorozatot. Mielőtt elkezdenél tanulni, arra kérünk, hogy olvasd el az alábbiakat, hogy megtudd, mi a KriptoSuli pontos célja, és mit fontos szem előtt tartanod a leckék olvasása során.

Mi a KriptoSuli célja?

A célunk az, hogy bárki elsajátíthassa a kriptopénzek világának alapjait, sőt, önbizalmat szerezzen, felkészülten vághasson bele az első vásárlásaiba, befektetéseibe. Természetesen nem csak leendő befektetőkhöz szólunk, bátran elkezdhet tanulni az is, akit az újdonság érdekel, szeretné megérteni, hogy mi ez az egész.

Milyen előképzettséget igényel?

Semmilyen előképzettséget nem igényel a leckék olvasása, úgy állítottuk össze az anyagokat, hogy azok közérthetőek és a lehető legkönnyebben emészthetőek legyenek. Ennek ellenére tény, hogy a kriptopénzek egy összetett világot alkotnak, a leckék szerzői sem néhány óra alatt szerezték meg a szükséges tudást. El kell mélyedni a területben, a leckéket érdemes többször is elolvasni.

Hogyan jutok hozzá a leckékhez?

Regisztrálnod kell a Kripto Akadémiára, és fel kell iratkoznod a hírlevelünkre, a leckéket ugyanis email-ben küldjük számodra.

Hogyan haladjak a leckékben?

A leckék egymásra épülnek, ezért mindenkit arra kérünk, hogy sorban haladjon, a pénz fogalmát bemutató anyaggal kezdjen, ne ugrojon át leckéket, ne csak azt olvassa el, ami éppen érdekli. A leckék egyes fontos fogalmakat, például a blokklánc technológiáját többször is említik, ezzel az a célunk, hogy a központi gondolatokat újra és újra olvasva rögzüljön a tudás az olvasóban.

Mindent meg kell értenem ahhoz, hogy eredményes legyek?

Külön leckében szólunk arról, hogy kell e érteni a technológiai hátteret, ebben kifejtjük, hogy bizonyos mértékig érteni kell a blokklánc technológiát ahhoz, hogy sikeresen foglalkozhassunk kriptopénzekkel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy például a kriptográfia minden apró részletét alaposan át kell látnunk ahhoz, hogy nyereséget érhessünk el. Ne nehezteljünk magunkra, ha nem minden világos, inkább kérdezzünk a Fórumban, munkatársaink szívesen segítenek.

Ellenőrizhetem is a tudásomat?

Minden lecke végén három kérdés vár, mindegyikre három válaszlehetőséget fogsz látni. A kérdéseknek az a célja, hogy az adott lecke legfontosabb gondolatait újra átvegyük, mélyítsük. Emellett a Fórumban örömmel válaszolnak szerkesztőségünk tagjai a kérdéseidre, ha bármi felmerül, kérdezz bátran, mi biztosan válaszolunk.

Van valamilyen költsége a tanulásnak?

Nem, a KriptoSuli teljességgel ingyenes, semmilyen ellenszolgáltatást nem kérünk a leckék elolvasásáért. Ha a munkánkért cserében annyit megteszel, hogy követsz minket a Facebook-on és a YouTube-on, időnként hozzászólásokat írsz a Fórumban, azt természetesen örömmel vesszük.

Mindenkinek eredményes tanulást és jó szórakozást kívánunk!

-A Kripto Akadémia szerkesztősége

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img