Iconomi (ICN) bemutató

Megosztom

A kriptopénzek és digitális eszközök térnyerésével egyre többen szeretnék pénzük egy részét ilyen megtakarítási formákban elhelyezni. Az Iconomi platform ennek folyamatát egyszerűsíti le felhasználói számára. Míg hagyományos befektetéseknél egyesével kell megvásárolnunk a portfoliónkat alkotó kriptopénzeket, az Iconomi esetén DAA-kba (Digital Asset Arrays) fektethetünk, melyek akár több tucat kriptopénzből összeállított indexek.

Példa egy index összetételére:

A platformon a magasabb volatilitással járó és nagyobb hasznonnal kecsegtető összeállítások mellett a mérsékelt kockázat, mérsékelt nyereség elv mentén is befektethetünk .

Számlánkba belépve egy lista fogad minket a választható indexekről, rájuk kattintva pedig bővebb információkat kaphatunk róluk. Ebben feltüntetik például azok pontos összetételét, múltbéli teljesítményüket és ezek alapján akár össze is hasonlíthatjuk egymásal a különböző DAA-kat.

Az indexeket az úgynevezett DAA managerek kezelik, akikkel szemben az indulás óta komoly elvárásokat támaszt a platform. A minimum követelmények között szerepel például a portfolió kezelésben szerzett korábbi tapasztalat és legalább 100 000 dollár befektetése az Iconomi felületén.

Az indexekbe Bitcoinon és Ethereumon kívül még az Iconomi saját tokenjével, az ICN-el is befektethetünk, melyek birtokosai egyébként hosszabb távon a platform bevételeiből is profitálhatnak.

A 2018-as évre tervezett teljes re-design, részletesebb statisztikák, saját bankkártya és affiliate rendszer bevezetése, valamint a befektetői bizalmat elősegítő Big4 könyvvizsgálat mellett még rengeteg újdonságot tartogat felhasználói számára az Iconomi, mely piaci részesedése szerint jelenleg a 130. helyet foglalja el a kriptopénzek rangsorában.

A szomszédos szlovén székhelyű cég képviseletében egyébkén Janez Kravcar, az Iconomi jogi ügyekért felelős igazgatója is előadást tart majd a két hét múlva Budapesten megrendezésre kerülő Blockchaineum 2.0 rendezvényén.

Blockchaineum 2.0 – Idén is megrendezésre kerül a legnagyobb közép-európai blokklánc esemény

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel