Blockchaineum 2.0 – Idén is megrendezésre kerül a legnagyobb közép-európai blokklánc esemény

spot_img

A nagysikerű tavaly novemberi konferencia után ismét megrendezésre kerül a Blockchaineum, a térség legnagyobb dedikált blokklánc eseménye. Május 23-án újra egy teljes napig hódolhatnak együtt szenvedélyüknek a blokklánc és a kriptopénzek szerelmesei. Ha esetleg lemaradtatok volna, íme egy rövid összefoglaló az előző találkozóról:

A rendezvény nem csak a blokklánc technológiát már ismerő és fejlesztésben jártas látogatók, de a kriptóval még csak most ismerkedők számára is érdekes előadásokat kínál. A kripto pénztárcák létrehozásától, a professzionális befektetéseken és adótanácsadáson át, az okos szerződések programozásáig mindenki megtalálhatja a saját érdeklődési körének megfelelő programokat. Sőt, a legelszántabbak végigizgulhatják az első magyar blokklánc verseny, a  Block Knights Contest döntőjét is.

A neves magyar és külföldi előadók között megtalálhatjuk például Csabai Csabát, a legnépszerűbb magyar kripto bloggert, aki többek között a napokban a hazai FinTechShow-n ezüst érmet nyert kriptopénz alapú hitelplatform, az Inlock alapítója és vezetője, de itt lesz még napjaink egyik legizgalmasabb projectjének, a Neo ökoszisztáma alapkövének szánt decentralizált tőzsde, a NEX (Neon Exchange) társalapítója Fabio Cesar Canesin is.

Ha szeretnél lépést tartani a fejlődéssel, ismerettséget kötni az iparág vezető alakjaival, első kézből megismerkedni a legújabb blokklánc termékekkel, vagy találkozni hozzád hasonló gondolkodású emberekkel, téged is várunk május 23-án az Akvárium klubba, mely Budapesten az Erzsébet tér 12. szám alatt található.

A szervezők a rendezvény minden előadására angol és magyar szinkrontolmácsot, a látogatók számára pedig egy ajándék tűz-és vízálló kripto pénztárcát biztosítanak.

A részletes programért és bővebb információkért látogassatok el a Blockchaineum 2.0 weboldalára, de hogy biztosan felkészülten érkezhessetek, a konferenciát megelőzően a Kripto Akadémián is bemutatjuk majd a számunkra legérdekesebb fellépőket és projectjeiket.

Mi biztosan ott leszünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img