HoweyCoins – A média imádja a Tőzsdefelügyelet saját ICO-ját

spot_img

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) saját ICO honlapot dobott össze, amellyel a céljuk a figyelemfelhívás, valamint a befektetők oktatása a témában.

Érdemes megnézni az oldalt, ami azért az átlag ICO szintjét nem üti meg, viszont van turizmusra fókuszáló értékajánlat, csapat bemutatás, sőt, még whitepaper is. Ha az oldal nem lenne ennyire kezdetleges, bullshiteltek volna egy sort konkrét partnerekről és konkrét felhasználási módokról az oldalon, tényleg nem lógna ki a sorból. A whitepaper különösen jó ömlengés a semmiről, a fontos részeket vastaggal szedve, mivel az ember úgysem ér rá olvasni, mikor épp a gombot készül megnyomni egy újabb ICO befektetéshez.

A whitepaper leírja azt is, hogy a titoktartási miatt a nagy, iparági partnereiket csak a sikeres ICO után fedhetik fel. Láttunk már ilyet mostanában, ugye?

Mi lesz veled Verge?

Az egésznek az értelmére akkor jövünk rá, ha rákattintunk a “Buy Coins Now!” gombra, ez a Felügyelet információs oldalára viszi az érdeklődőt, ahol remekül összegyűjtötték, milyen gyanús jelei lehetnek annak, ha épp egy kamu ICO-ba készülünk pénzt rakni. Ezek persze mind szerepelnek a HoweyCoins oldalán vagy whitepaperjében is:

  • Garantált, általában magas profit
  • Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet engedélyével
  • Bankkártyás befektetés az ICO-ba
  • Előre tervezett pump(-and-dump) az ICO után
  • Hírességek ajánlásával

Csalásra készült az ICO, aminek Mayweather az arca

A fentieken kívül egyéb oktatóanyagok is helyet kaptak az oldalon. Ötletes húzás volt ez a hatóságok részéről, ami ráadásul a SEC vezetőjének nyilatkozata szerint kevés pénzbe és munkaórába került nekik. Csak nehogy még a végén a munkatársak is otthagyják a hivatalt egy zsíros, kriptós melóért!

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img