ERC20 tőzsdét indít a Coinbase

spot_img

A Coinbase megvásárolta a Paradexet, egy San Francisco-i székhelyű, decentralizált kriptopénz tőzsdét, mely egyedülálló módon lehetőséget ad arra, hogy felhasználói saját privát walletjükből kereskedjenek a tőzsde többi felhasználójával.

A Coinbase, mely a legnépszerűbb, ugyanakkor választéka tekintetében a legkonzervatívabb tőzsdék közé tartozik, ezzel a lépéssel több százra is növelheti az eddig mindössze négy kriptopénzből álló kínálatát. Bár az új platform indulásáról nincsen pontos információnk, a bejelentést követően a Paradex kereskedő felülete elérhetetlenné vált és az oldalra kiírt üzenet szerint már meg is kezdődött annak a Coinbase-be való integrálása.

A Coinbase ugyancsak bejelentette, hogy bezárja testvéroldalát, a professzionális kereskedést lehetővé tevő GDAX-et és annak felhasználóit új felületére, a Coinbase PRO-ra fogja áttelepíteni, melyről az alábbi képet is közzétették.

Az Coinbase Pro indulására előreláthatóan június 29-én fog sor kerülni.

Firssítés: A Paradex és Coinbase együttműködésének hatására 12%-ot emelkedett az 0x(ZRX) árfolyama. Mint arról már korábban is beszámoltunk, az 0x akár már az első körben bekerülhet, a Coinbase által támogatott ERC20 tokenek körébe.

Az 0x és a District0x lehetnek a Coinbase újoncai?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img