Saját blokkláncra költözik a Tron

Megosztom

A kriptopénzeket tőkekapitalizációjuk (market capitalization) szerint soroló listán jelenleg tizedik a Tron, az óriási ambíciókat dédelgető blokklánc projekt. Saját bevallásuk szerint az “internet decentralizálása” a cél, bármit is jelentsem ez.

Kaptak hideget, meleget az elmúlt években, leginkább azért foglalkozott az ázsiai projekttel a szakmai média, mert sokak szerint összeollózták a technológiát bemutató White Paper-t.

Nemrég úgy döntöttek, hogy saját blokkláncra költöztetik rendszerüket, eddig az Ethereum platform biztosította az alapokat. Az Odyssey 2.0-ra keresztelt új blokklánc genezis blokkja Június 25-én jelenik meg a tervek szerint. Az ERC-20 tokenek cseréjére ezt követően lesz lehetőség, azonos mennyiségű TRX-re lesz váltható minden token.

Proof-of-Stake modellel folytatják a munkát, bányászatra így nem lesz lehetőség. Céljuk az Ethereum-al versenyezni, ezen az új platformon is lesz lehetőség különböző alkalmazások létrehozására. A fejlesztők szerint az eddigi tesztek alapján “négyszázszor” gyorsabbak lesznek, mint az Ethereum.

A hír hatására nem változott az árfolyam, jelenleg 6 centért juthatunk hozzá a kriptopénzhez. Vitalik Buterin, az Ethereum alapítója többször is kritizálta a Tron-t, szerinte tipikus példája a túlértékelt blokklánc projekteknek, az árfolyam elszállt, jóval azelőtt, hogy valós teljesítményt tudtak volna felmutatni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel