Veszélyben lehetnek a Githubos kripto projectek?

Megosztom

A magyar hírportálok is beszámoltak arról hogy a Github, a legnagyobb nemzetközi szoftverfejlesztő portál a Microsoft tulajdonába került. A Githubon bárkivel megoszthatjuk egy adott program forráskódját, ezzel biztosítva az átláthatóságot és lehetővé téve hogy mások is részt vehessenek annak fejlesztésébenMivel nagyon sok nyílt forráskódú kriptopénz létezik, a Github fontos szerepet tölt be ezek életében. Ezt veszélyeztetheti most a Microsoft színrelépése.

Bár jelenleg még semmilyen erre utaló nyilatkozatot nem hallhattunk, az olyan kriptopénzek mint például a névtelenséget biztosító Monero különösen veszélyeztetetté és könnyen nem kívánatossá válhatnak majd a Github platformján. Az anonimitást mind a sajtó, mind a törvényhozók előszeretettel mossák össze a bűnözés fogalmával és ha tippelnünk kellene, nem tartjuk kizártnak, hogy hamarosan Bill Gates is mindent el fog majd követni, hogy megvédjen bennünket ennek veszélyeitől. Ezt nemrégiben tett nyilatkozatára alapozva gondoljuk, melyben kifejtette: a kriptopénzeket csak drogok vásárlására lehet felhasználni.

Bill Gates: A kriptopénzek halálesetekért felelősek

Természetesen nem a Github platformja az egyetlen megoldás a nyílt forrásskódú kriptopénzek továbbfejlesztésére és egy esetleges költözés – némi kellemetlenséget leszámítva – valószínűleg komolyabb fennakadást sem okozna a munkában. Azonban sokat elárul a fejlesztőközösség véleményéről az a kép, melyen az látható, hogy a tulajdonosvátlás bejelentését követően rohamos mértékben kezdett el növekedni a Githubot elhagyó projectek száma.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel