Nemsokára Euróért is vásárolhatunk a Binance-en

Megosztom

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a világ egyik legnagyobb napi forgalmat bonyolító kripto tőzsdéje Hong Kong-ból Máltára költözhet. Tegnap a Bloomberg megkeresésére, az alapító-ügyvezető Changpeng Zhao újabb információkat osztott meg az üggyel kapcsolatban.

Bár az elmúlt hat hónapban a kripto piac történetének egyik legnagyobb mélyrepülését éli, a Binance ugyanezen időszak alatt példa nélküli növekedést tudott felmutatni. CZ elmondása szerint, felhasználóik száma megnégyszereződött az elmúlt hónapokban és a januári 2 millióról 9 millióra növekedett. Ennek némiképp ellentmond, hogy míg 2017 utolsó negyedévét 200 millió dolláros profittal zárták, addig 2018 első negyedében már csak 150 milliós nyereséget ért el a cég, napi átlag 1.4 milliárd dolláros forgalom mellett. Ez azonban ugrászszerűen növekedhet, ugyanis ha minden jól megy, hamarosan bevezetésre kerülhetnek az euro-kripto kereskedőpárok is. Emiatt a Binance már számlát is nyitott egy máltai bankban, de az oldal terjeszkedése ezzel még korántsem ért véget.

A Nagy Britannia és Franciaország között található Jersey szigeten hamarosan megnyíló, mintegy 100 főt foglalkoztató iroda létrehozásáról már alá is írtak egy szándéknyilatkozatot a helyi hatóságokkal, emellett pedig Tajvanban is felvették a kapcsolatot az illetékes szervekkel.

A Binance-el kapcsolatos friss hír az is, hogy az Ethereum Classic Coinbase-es támogatásának hírére, az oldalon már USDT és BNB párokon is kereskedhetünk. A várható felfelé ívelő trend jó lehetőséget kínálhat az aktív kereskedők számára

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel