Atlantic City-ben találkozik a kriptovilág

spot_img

A napokban hozták nyilvánosságra a szervezők, hogy sikerült összehozniuk a világ legnagyobb blokklánceseményét. A BWC Events által megrendezésre kerülő Blockchain World Conference egy háromnapos szupertalálkozó lesz, ami a keleti part Las Vegasának nevezett Atlantic Cityben, a Harrah’s Resort nevű kaszinórezortban kerül megrendezésre. Nézzük milyen lényeges infókat tudunk kihámozni a marketingszlogenek sűrűjéből.

A szervezők 120 kiállítással, több mint 100 előadóval és programok, panelbeszélgetések, partik, networking események egész sorával kecsegtetnek. Az előadók közül a húzónév John Mcafee lesz, akit talán senkinek sem kell bemutatnunk. Gyakorlatilag ő a legismertebb karaktere a rendezvénynek, a többi előadó főleg a fintech, az online vállalkozások, a social media, kisrészt pedig az informatikai és menedzsment szektorból jön. Néhány ismertebb előadót azért érdemes megemlítenünk: ott lesz Patrick M. Byrne az Overstock alapítója, Neil Patel vállalkozó és online marketing guru, Alex Mashinsky, aki a VOIP egyik feltalálója. Az előadók teljes listáját itt tudod elérni.

A kiállítások között a megszámlálhatatlan vállalkozás, startup és ICO előtt álló coin fog feltűnni. ICO-k tekintetében a Monarch is képviselteti magát, rajtuk kívül főleg új nevekkel találkozhatunk. A naponta megrendezésre kerülő ICO pitchen pedig versenyre kelnek majd egymással.

A közösségi programok között találunk golfozást, kocsmatúrát Atlantic Cityben és medencés partikat Tiesto-val.

A jegyárak megállapításánál érezhetően nem az alacsony belépési küszöb volt a legfontosabb szempont: a legolcsóbb, csak az előadásokra szóló jegyár is majdnem 1000 dollár (272.000 Ft). A VIP jegy, ami VIP területekre és bulikra is belépést biztosít pedig közel 4500 dollár (1.2 millió Ft). Az eseményt 250 dollár ellenében egy livestreamen követheted.

A szervezők több mint 5000 látogatóval, 1000 fejlesztővel és 4000 akkreditált befektető megjelenésével számolnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img